Julia

Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia Julia
Julia
Merk: C Mobliberica
Model: Julia
Beschikbaarheid: Op voorraad
0,00€
Excl. BTW: 0,00€

Julia tafel

Neem conctact met ons voor prijzen via info@stoelpunt.be
Voor de producten van Mobliberica kunnen we geen prijzen vermelden op onze site. 
Mobliberica heeft elke verdeler verbod gegeven van prijsvermelding gegeven via internet site's


Onderstel metaal afgewerkt met epoxy.in tal van kleuren

Tafelblad in ceramic tal van kleuren
Leverbaar in verschillend hoogte breedte en lengte 

Tafels op bestelling. Verwachte levertermijn 8 weken

TECH Ceramic  & COOL Ceramic is een innovatief gelamineerd keramisch plaatmateriaal, samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. TECH Ceramic  komt van leverancier die op een meter breed bakt (x3 m) & COOL Ceramic van fabriek die produkt op 1,25m (x3,50m) breedt aflevert
De samenstelling levert verbluffende eigenschappen op in onderhoud en duurzaamheid. Een tafelbladblad van Moblibérica is krasvast, hittebestendig en bestand tegen sterke zuren en agressieve middelen. Snijd gerust je broodje rechtstreeks op het blad. Het blad blijft tot in lengte van jaren onveranderd mooi.  De matte uitstraling is verkrijgbaar in 25 kleurschakeringen die niet veranderen onder invloed van het UV licht dus ideaal voor outdoor toepassingen.
Het feit dat de keramische plaat zoals een voorruit van een auto op glas gekleefd wordt maakt het geheel even sterk als dit gelamineerd glas. De mechanische schok die op de keramiek komt wordt doorgegeven aan het glas en in de sterke amorfe structuur geabsorbeerd. Onze tafelbladen worden in functie van hun afmeting op dikker glas gelamineerd om breuk bij het vervoer te voorkomen. 
Hitte beschadigd onze tafelbladen niet aangezien de keramiek en het glas in gelijke mate uitzetten en weer inkrimpen.   Dankzij een waterabsorbtie die zo goed als onbestaande is , kunnen onze tafelbladen als volledig vorstbestendig beschouwd worden.
Daar het produkt volledig uit natuurlijke materialen vervaardigd werd is het volledig recycleerbaar en veroorzaakt nooit een probleem voor het milieu.
op bijgevoegde link vindt u een film van een van onze keramiekleveranciers die zeer goed de kwaliteiten van het produkt illustreert.

 

View Mobile / Standard