Over Stoelpunt

Een zee aan tafels en stoelen


 

De zaakvoerder van Stoelpunt stamt uit een familie van meubelmakers en kreeg van huis uit een opleiding als decorateur. Dit om de klanten te helpen de juiste keuze te maken van vormgeving tot kleur.Als verkoper van stoelen en tafels is dit de een idiale opleiding. Stoelen bestemd voor keuken, living, werkruimte is er bij stoelpunt een ruim aanbod in de winkel te Oostende.
Stoelpunt stelt meer dan 350 stoelen ten toon, in verschillend vormen afwerkingen materialen en kleuren. Ook voor een tafel loont het de moeite om een bezoek te bregen aan de shop Stoelpunt.


Stoelpunt biedt u een ruim aanbod van producten om te zitten, te tafelen, te werken,te rusten en te genieten.

Uw oude stoel of zetel in een nieuwe bekleding plaatsen is ook mogelijk bij Stoelpunt, graag geven wij onze eerlijke mening of dit de moeite loont

Kwaliteit en zitcomfort

Stoelpunt is verdeler van een 20-tal kwaliteitsmerken zoals: design uit Italie,  Spanje, Frankrijk, Polen. De Belgische kwaliteit wordt gegarandeerd door de merken Perfecta,Mobitec,Unic Design,Vincent Sheppard,Flexfurn.

Stoelpunt is oficiele dealer van: Perfecta,Mobitec,Domitalia,Vincent Sheppard,Infinity,Gaber,Scab,Kubikof,Unic Design,Mobliberica enz...

Landen die er zich op toe leggen om Eupopese modellen na te maken en deze producten zonder kwaliteitsnormen aan dumpingprijzen op de markt te gooien hebben bij Stoelpunt geen plaats in het gamma!

Bij Stoelpunt kan je ook terecht voor exclusiviteit, stoelen die een eigen ontwerp zijn en in exclusiviteit verdeeld worden. De stoelen worden naar wens van klant afgewerkt in verschillende materialen.

Om deze reden werken wij niet met stock producten, alles wordt door en voor de klant besteld en dan pas vervaardigd. Leveringen gebeuren tussen de 1 tot 10 weken. De Belgische producten zijn uiteraard het vlugst leverbaar.

Gezien de gegarandeerde kwaliteit van zijn merkproducten Perfecta,Mobitec,Domitalia,Vincent Sheppard,Infinity, Flexfurn,Gaber,Scab,Kubikof,Unic Desing,Mobliberica,Bontempi enz...heeft Stoelpunt een klantenbestand over het ganse land en grens overschrijdend tot Nederland en het noorden van Frankrijk.

De particulier is niet enkel de doelgroep van Stoelpunt, wij richten ons ook  met onze producten naar collectiviteiten zoals restaurants, refters, ontvangst- en wachtruimte, scholen, zaaluitbaters, etc...

Nieuwe materialen

Houten stoelen zijn prijzig geworden omdat de constructie ervan vrij duur is en voor een goede kwaliteit het droog-proces van hout een delicaat gegeven is, hout moet met een correcte vochtigheidsgraad behandeld en verwerkt worden.

De houten stoelen dienen meerdere behandelingen te ondergaan en vragen intensieve handenkracht en vakbekwaamheid.

Bij de moderne stoelen kan dat anders omdat ze vervaardigd worden met duurzame en herbruikbare materialen, frame in metaal, inox, aluminium, of volledig vervaardigd uit veredeld plastic zoals polypropyleen, polycarbonaat, nylon, carbon, enz.


Breed gamma

Stoelpunt bezoekt verschillend meubelbeurzen op zoek naar nieuwe modellen van stoelen en tafels. De meubelbeurs in Brussel is zeker door ons elk jaar bezocht. Ook de meubelbeurs Keulen,meubelbeurs Milaan, Meubelbeurs Valencia worden door ons aangedaan om de nieuwste trends in stoelen en tafels te gaan zoeken voor de klanten. Altijd op zoek naar kwaliteit en comfort

Door deze zoektocht heeft Stoelpunt een breed gamma aan: stoelen,kuipstoelen,zetelstoelen,barkrukken,hogestoelen,halfhogestoelen,keukenstoelen,eetkamerstoelen,bureaustoelen,kunststofstoelen,loomstoelen,klapstoelen,stapelstoelen,stoelen en krukken met gasveer of pomp                    

Al deze stoelen bieden we aan in meerdere materialen. Zoals metaal,hout,kunststof, bekleed met leder,kunstleder en stoffen,een aangenaam zitcomfort en kwalitatieve afwerking staat voorop.

Voor houtentafels,glazentafels,ceramictafels,bistrotafels,eetkamertafel,keukentafels,bureautafels,partytafels,klaptafels,statafels kunt u ook bij ons terecht met verschillende hoogte's 75cm,90 cm tot 110 cm en in heel veel afmetingen van breedte en lengte's al dan niet verlengbaar met een kwalitatieve afwerking in meerdere materialen.

Klantgerichtheid

De troef van stoelpunt

Kwaliteitsmeubilair/lokaal geproduceerd/service e& onderstuening/duizenden cobinaties mogelijk.

Stoelpunt zorgt ervoor dat de klant voor zijn aankoop van stoelen en tafels compleet wordt geïnformeerd, niet alleen technische info (constructie, materiaal, enz..) maar vooral met een antwoord op de vraag: waartoe zal de aangekochte tafel, stoelen en zetel moeten dienen. 
Alle info is volledig vrijblijvend en gratis.

Indien u een keuze wil komen maken bij stoelpunt voor stoelen of krukken bij een bestaande tafel breng de afmetingen mee van de tafel (hoogte+breedte+lengte afstand tussen de poten en de vrije hoogte van grond tot onderzijde tafel) Veel van onze klanten dienen terug te komen omdat ze deze info niet mee hebben. Wees voorbereid voor een aankoop.

Top SEO & webdesign Webspice
View Mobile / Standard